Wie zijn wij?

Beste klanten,

Ik heet u van harte welkom op onze webshop. Graag vertellen we een woordje meer over ons: zetelsenbedden.be is een webshop opgericht na een lange marathon van ervaring. Ik, Anil de zaakvoerder en oprichter van Zetelsenbedden.be, heb 15 jaar lang verschillende succesvolle slaapwinkels uitgebaat in Antwerpen centrum, Geel, Lommel en Turnhout. Dit brengt een heel sterk ervaringsproces met zich mee, die zich doet blijken in prijs/kwaliteit. De lange leveringstermijnen en te dure prijzen hebben een nieuwe strategie met zicht meegebracht tijdens deze lange marathon van ervaring en mij de boost gegeven om een nieuwe uitdaging aan te gaan. 

Een succesvolle winkel, met kwaliteit, klanttevredenheid aan scherpe prijzen was de motto! En dit is gelukt. 7 jaar geleden heb ik de filiaal De stunthangaar opgericht te Boomsesteenweg 267 te 2610 Wilrijk op de bekende shoppingsbaan A12. Meteen zag ik dat mijn klanten erg tevreden waren met het concept, voor ieders budget en voor ieders portemonnee. Eerst zijn we begonnen met 300m², wat al na een jaar 750m² werd.
Vandaag hebben we een 2500m² toonzaal vol van zetels en bedden. We vinden het belangrijk onze klanten snel van dienst te kunnen zijn. Daarom beschikken we naast onze toonzaal een magazijn dubbel zo groot voor de snelle leveringen die we beloven. Dat is de kracht van zetelsenbedden.be. 

Zelf sta ik nog dag in, dag uit klaar in mijn toonzaal om jullie te verwelkomen en verder te helpen met het juiste advies. Misschien is dit ook wel 1 van de belangrijke punten naar het succes van De stunthangaar.

Onze webshop

We weten allemaal dat tijden veranderen en dat online shoppen en social media een belangrijk rol hebben gekregen in onze leven. 5 jaar geleden hebben we onze facebook pagina opgericht waar we een tevredenheidsscore van 4.8/5. Hier hebben we gemerkt dat er een grote vraag was naar een webshop. Zowel om de prijzen en het aanbod te kunnen bekijken, maar ook vooral om veilig thuis te kunnen bestellen. Nu hebben we met mijn sterke team ervoor gezorgd dat u in uw oude zetel of bed gemakkelijk alle producten met alle info en prijzen kunt bekijken en in enkele klikken kunt bestellen. Wij zorgen voor de rest! We zien uw bestellingen graag tegemoet en indien u uw product wilt bekijken verwelkomen we u van harte in onze filiaal te Boomsesteenweg 267 te 2610 Wilrijk.

Hopelijk weet u nu meer over ons bedrijf, Zetels en bedden. Zouden er toch nog vragen zijn, neem dan zeker contact op met ons via de chat rechts onderaan of via ons contactformulier.